Καλαμάτα – Λιμένι – Σπήλαια Δυρού

Πρόγραμμα F&B: καφές, αναψυκτικά, μπύρες, εμφιαλωμένο κρασί, ξηρά σνακ και φρουτοσαλάτες θα παρέχονται σε όλους σας καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας μαζί μας.
Για ολοήμερες κρουαζιέρες θα υπάρχει επίσης γεύμα BBQ (όπου θα μπορέσετε να διάλεξε μεταξύ θαλάσσιων ή κρεατικών), ελληνική σαλάτα, ντάκος (παραδοσιακά κριθαρένια παξιμάδια από τη Μεσσηνία), ελιές Καλαμάτας, λαλάγγια (παραδοσιακές τηγανητές λωρίδες ζύμης από τη Μεσσηνία) και τζατζίκι.

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια κρουαζιέρα που θα σας κάνει να ερωτευτείτε τα εκπληκτικά νερά και τους προορισμούς της Ελλάδας. Μετά την ολοκλήρωση της επιβίβασης από το λιμάνι της Καλαμάτας, σαλπάρουμε για τα Σπήλαια Δυρού, ένα μεγάλο υπόγειο δίκτυο σπηλαίων εκατομμυρίων ετών γεμάτο όμορφους και εντυπωσιακούς σχηματισμούς σταλακτιτών και σταλαγμιτών που θα σας μαγέψουν. Η δεύτερη στάση μας για την ημέρα θα είναι στο Λιμένι, ένα μικρό γραφικό χωριό της Μάνης με μοναδική ομορφιά, παράδοση και ιστορία. Είναι σίγουρα σίγουρο ότι θα σας δυσκολευτείτε να αντισταθείτε στους επιβλητικούς πέτρινους πύργους και τα γαλαζοπράσινα νερά του.

Ψυχαγωγία και Δραστηριότητες

Στο πλοίο διαθέτουμε μάσκες για κολύμβηση με αναπνευστήρα, stand up paddle boards (sups), noodles για χαλάρωση και εξοπλισμό ψαρέματος που θα είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Αίτημα Κράτησης

Προορισμοί