Καλαμάτα – Κορώνη

Πρόγραμμα F&B: καφές, αναψυκτικά, μπύρες, εμφιαλωμένο κρασί, ξηρά σνακ και φρουτοσαλάτες θα παρέχονται σε όλους σας καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας μαζί μας.
Για ολοήμερες κρουαζιέρες θα υπάρχει επίσης γεύμα BBQ (όπου θα μπορέσετε να διάλεξε μεταξύ θαλάσσιων ή κρεατικών), ελληνική σαλάτα, ντάκος (παραδοσιακά κριθαρένια παξιμάδιααπό τη Μεσσηνία), ελιές Καλαμάτας, λαλάγγια (παραδοσιακές τηγανητές λωρίδες ζύμης από τη Μεσσηνία) και τζατζίκι.

Η πρώτη κιόλας στάση της κρουαζιέρας σας μαζί μας θα είναι η περιοχή Περούλια, της οποίας ο μεγάλος κόλπος που τρέχει χιλιόμετρα και τα γαλαζοπράσινα νερά της θα σας κάνουν να νιώσετε δέος. Οι επόμενοι σταθμοί της κρουαζιέρας σας μαζί μας θα είναι στις παραλίες Μεμί και Φανερωμένη, κοντά στο Βενέτικο. Εκεί θα έχετε άφθονο χρόνο για να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που προσφέρουμε στο σκάφος, να κολυμπήσετε στα εκπληκτικά νερά της και να χαλαρώσετε συνοδευόμενοι από τη θέα του μαγευτικό και γοητευτικού κάστρου της Κορώνης.

Ψυχαγωγία και Δραστηριότητες

Στο πλοίο διαθέτουμε μάσκες για κολύμβηση με αναπνευστήρα, stand up paddle boards (sups), noodles για χαλάρωση και εξοπλισμό ψαρέματος που θα είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Αίτημα Κράτησης

Προορισμοί