Καλαμάτα – Καρδαμύλη – Στούπα

Πρόγραμμα F&B: καφές, αναψυκτικά, μπύρες, εμφιαλωμένο κρασί, ξηρά σνακ και φρουτοσαλάτες θα παρέχονται σε όλους σας καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας μαζί μας.
Για ολοήμερες κρουαζιέρες θα υπάρχει επίσης γεύμα BBQ (όπου θα μπορέσετε να διάλεξε μεταξύ θαλάσσιων ή κρεατικών), ελληνική σαλάτα, ντάκος (παραδοσιακά κριθαρένια παξιμάδια από τη Μεσσηνία), ελιές Καλαμάτας, λαλάγγια (παραδοσιακές τηγανητές λωρίδες ζύμης από τη Μεσσηνία) και τζατζίκι.

Η ξεχωριστή σας μέρα με το έμπειρο πλήρωμά μας θα ξεκινήσει κάνοντας κρουαζιέρα στη Μάνη και επισκεπτόμενοι μερικά από τα διαμάντια της Πελοποννήσου: την παραλία Δελφίνια, το φαράγγι του Φονέα, τα ήσυχα νερά της παραλίας Καλαμίτσι, τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας Ριτσά στην Καρδαμύλη και την παραλία Καλογριά στη Στούπα. Εκεί θα έχετε άφθονο χρόνο για να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που προσφέρουμε στο σκάφος, να κολυμπήσετε στα εκπληκτικά νερά της και να χαλαρώσετε συνοδευόμενοι από τη θέα που έχει να σας προσφέρει η μαγευτική Μάνη.

Ψυχαγωγία και Δραστηριότητες

Στο πλοίο διαθέτουμε μάσκες για κολύμβηση με αναπνευστήρα, stand up paddle boards (sups), noodles για χαλάρωση και εξοπλισμό ψαρέματος που θα είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Αίτημα Κράτησης

Προορισμοί