Καλαμάτα – Φοινικούντα

Πρόγραμμα F&B: καφές, αναψυκτικά, μπύρες, εμφιαλωμένο κρασί, ξηρά σνακ και φρουτοσαλάτες θα παρέχονται σε όλους σας καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας μαζί μας.
Για ολοήμερες κρουαζιέρες θα υπάρχει επίσης γεύμα BBQ (όπου θα μπορέσετε να διάλεξε μεταξύ θαλάσσιων ή κρεατικών), ελληνική σαλάτα, ντάκος (παραδοσιακά κριθαρένια παξιμάδια από τη Μεσσηνία), ελιές Καλαμάτας, λαλάγγια (παραδοσιακές τηγανητές λωρίδες ζύμης από τη Μεσσηνία) και τζατζίκι.

Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική μέρα στην παραλία γεμάτη καλοπέραση. Η ξεχωριστή μέρα σας με το έμπειρο πλήρωμά μας θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην εξερεύνηση όλης της ομορφιάς και της γοητείας που έχει να προσφέρει η νότια Μεσσηνία. Το κυνήγι του θησαυρού για τις πιο χρυσαφένιες παραλίες και τα καταγάλανα νερά θα ξεκινήσει επισκεπτόμενοι το Ακρωτήρι του Ακρίτα, το Μικρό και το Μεγάλο Μαράθι και τέλος το Τσάπι.

Ψυχαγωγία και Δραστηριότητες

Στο πλοίο διαθέτουμε μάσκες για κολύμβηση με αναπνευστήρα, stand up paddle boards(sups), noodles για χαλάρωση και εξοπλισμό ψαρέματος που θα είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Αίτημα Κράτησης

Προορισμοί